«Αν μείνει ο Βιτόρια, απίθανο να δούμε τον Ιωαννίδη - Απαξιώθηκε περιουσιακό στοιχείο» (vid)
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου εξέφρασε την άποψη ότι εάν τη νέα σεζόν ο ΡΟυί Βιτόρια παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ο Φώτης Ιωαννίδης θα αποχωρήσει!

Αναλυτικά το σχόλιό του στην εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς»:
«Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση του Ουναχί, αν προχωρήσει σε κάποια πώληση στο ποσό που θέλει. Αν έχει βάλει «πωλητήριο» στα 25 εκατ. ευρώ, δεν είναι εύκολο. Ο Τετέ δεν λύνει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το cost-control.
Αν ο Βιτόρια είναι στον Παναθηναϊκό – κατά τη δική μου γνώμη είναι αουτσάιντερ να μείνει -, θεωρώ απίθανο να δούμε και τον Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό.
Ο Βιτόρια με τον τρόπο που έχει συμπεριφερθεί στον Ιωαννίδη… τον έβγαλε εκτός ομάδας. Κατά τη δική μου γνώμη συνδέονται τα γεγονότα. Δεν του δείχνει εμπιστοσύνη, καθαρά ποδοσφαιρικά. Απαξιώθηκε ένα περιουσιακό στοιχείο. Μπορεί να έχει πέσει 10 εκατ. ευρώ η τιμή του».
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η ομάδα φαβορί για Πάρκερ που συνδέθηκε με Παναθηναϊκό
- Βετάκης: «Άλλαξε στάση η Μπασκόνια για Παναθηναϊκό και Ρογκαβόπουλο»
- Η αλήθεια για τον Μαμουκελασβίλι – Τι ισχύει με το NBA και τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφική μάχη για Ουναχί – Ποιοι άλλοι έρχονται
- Γιατρός που χειρούργησε τον Λεσόρ: Η κατάστασή του, γιατί δεν έπαιξε στους τελικούς, η νέα σεζόν