Ήρθε από το Βέλγιο για τα... μάτια του Ιωαννίδη αλλά απογοητεύτηκε: «Είναι τραυματίας»
Η Marine Liegeois έκανε το ταξίδι από το Βέλγιο στην Ελλάδα με έναν και μόνο σκοπό: να δει από κοντά τον Φώτη Ιωαννίδη να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε φανταστεί. Ο Έλληνας επιθετικός δεν ήταν καν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.
Παρότι το όνειρό της να τον παρακολουθήσει εν δράσει δεν πραγματοποιήθηκε, η Marine δεν το έβαλε κάτω. Βρέθηκε κανονικά στο γήπεδο κρατώντας την αφίσα που είχε ετοιμάσει με το όνομα του αγαπημένου της παίκτη και τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του.
Το αναπάντεχο γεγονός δεν της χάλασε τη διάθεση. Αντιθέτως, το αντιμετώπισε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο γήπεδο και σχολιάζοντας την… άτυχη εξέλιξη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο «X».
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsFlew all the way from Belgium to watch Panathinaikos and brought a sign just for Ioannidis… only for him to be injured and possibly not even in the stadium. Timing? Impeccable 🙂↔️💚 @paofc_ #paofc #OLYPAO pic.twitter.com/HalqkLz382
— Marine Liégeois (@marliegeois) May 11, 2025