Νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Πανσερραϊκό
Οι Πράσινοι επικράτησαν με 1-0 του Πανσερραϊκού εντός έδρας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Super League K17, με σκόρερ τον Κουρουνιώτη.
Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Κώστα Κιάσσου πίεσαν ψηλά και δημιούργησαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.
Σε αρκετές περιπτώσεις βγήκαν στην αντεπίθεση, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Αυτό άλλαξε στο 34ο λεπτό, όταν ο Παναθηναϊκός συνδυάστηκε ωραία, ο Μανγκανιέλο γύρισε την μπάλα και ο Κουρουνιώτης σκόραρε από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα παρέμεινε η ίδια, με τους Πράσινους να διατηρούν τον απόλυτο έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να πετύχουν δεύτερο γκολ, παρότι είχαν τις ευκαιρίες.
Το Τριφύλλι έκλεισε τη σεζόν με νίκη και κατέλαβε την τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία θα οριστικοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των υπόλοιπων αναμετρήσεων που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή.
Παναθηναϊκός: Σπυρόπουλος, Ψαρρής (65΄ Σουχλάκης), Αλ Νασασίμπι, Μπινιάρης, Σέμος, Παπακώστας (54΄ Νταμπίζας), Μπλάτσος, Μανγκανιέλο (54΄ Τσιμερίκας), Κουρουνιώτης (65΄ Χατζηκωνσταντίνου) , Αργυρόπουλος (65΄ Βαμβακίδης), Ρεμούνδος
Πανσερραϊκός: Μητρούσης, Μαύρος, Μόμτσιος, Κερεμίτσης, Λουτζιανιώτης, Κωνσταντινίδης, Χωλίδης, Μπαντής, Βανδήρας, Τσιλιγγίρης, Σαββίδης
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πάει για ψηλό επιπέδου Λεσόρ στη νέα εποχή
- Ψάχνει ηχηρό όνομα: Παίρνει γκαρντ από το πάνω ράφι ο Παναθηναϊκός
- Το δεκαήμερο του Μπογκντάνοβιτς και το μεγάλο «χαρτί» Ομπράντοβιτς
- «Ο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να είναι στους πάγκους - Ζήτημα ημερών η συνάντηση με Παναθηναϊκό»
- Conference: Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει αντίπαλο - Τα υπογκρούπ και η κλήρωση