Βασικός Λημνιός: 3+2 αλλαγές στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός με Ολυμπιακό
Ο Παναθηναϊκός αντεμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και θέλει να κλείσει θετικά μια δύσκολη σεζόν που είχε.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο μετά τη μαθηματική κατάκτηση της 2ης θέσης που αποτελούσε το βασικό στόχο στο μίνι πρωτάθλημα.
Επιπλέον ο Ρουί Βιτόρια αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του αναφορικά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.
Αρχικά οι Τιν Γεντβάι και Φακούντο Πελίστρι δε θ’ αγωνιστούν στο ντέρμπι για διαφορετικούς λόγους με τις θέσεις τους να παίρνουν οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Δημήτρης Λημνιός που θα είναι μετά από το ματς με τον ΠΑΟΚ βασικός.
Από εκεί και πέρα βασικό αναμένεται να δούμε μετά από καιρό και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είχε χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα με τον Πορτογάλο τεχνικό να εμπιστεύεται περισσότερο τον Κάρολ Σφιντέρσκι.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας σέντερ φορ των πράσινων έχει ν’ αγωνιστεί στο βασικό σχήμα από την πρεμιέρα των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Τέλος, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε ακόμη δύο διαφοροποιήσεις στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, καθώς θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν οι Γιούρι Λοντίγκιν και Τάσος Μπακασέτας με τις πιθανότητες να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο να μην είναι πολλές.
Αναλυτικά η πιθάνη ενδεκάδα:
Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Σιώπης, Μαξίμοβιτς, Ουναχί, Τετέ, Λημνιός, Ιωαννίδης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Άρης Γάτας: «Ξεκινούν οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Χειρουργείο για Κάτρη, πόσο θα μείνει εκτός
- Αταμάν: «Έκλεισα όλα τα τηλέφωνά μου μετά την πρόκριση στο Final Four»
- «Ο Παναθηναϊκός περιμένει την πώληση του Ιωαννίδη στη Λάτσιο»
- «Έκπληξη» από το Μαρόκο: «Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για Ουναχί»