Απολύθηκε πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού
Παρελθόν από τη Ζάμαλεκ αποτελεί ο Ζοζέ Πεσέιρο, μετά από περίπου τρεις μήνες συνεργασίας.
Ολοκληρώθηκε με κοινή συναίνεση η συνεργασία της Ζάμαλεκ με τον Πορτογάλο προπονητή Ζοζέ Πεσέιρο, όπως ανακοίνωσε (7/5) ο αιγυπτιακός σύλλογος, μετά από λιγότερο από τρεις μήνες στον πάγκο του, λόγω κακών αποτελεσμάτων.
«Έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Ζάμαλεκ και του προπονητή Ζοσέ Πεσέιρο για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου», ανέφερε ο σύλλογος στο Facebook. «Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στις μελλοντικές σου προσπάθειες».
Ο 65χρονος, πρώην προπονητής της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά και-μεταξύ άλλων- του Παναθηναϊκού (2007/08), εντάχθηκε στη Ζάμαλεκ στις 14 Φεβρουαρίου και έγινε μόλις ο πέμπτος προπονητής που ηγείται και των δύο αιγυπτιακών αντιπάλων, Ζάμαλεκ και Αλ-Αχλί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ιωάννου: «Τη Δευτέρα ανακοινώνεται ο Ομπράντοβιτς - Έρχεται και ο Μπατίστ»
- Αντιδράσεις στη Μπαρτσελόνα: «Μας κάνει πλάκα; Μόνο με 3 εκατ. ο Πένια στον Παναθηναϊκό;»
- «Τα πάντα για Μπόνγκα ο Παναθηναϊκός»
- «Η διάρκεια του συμβολαίου που προτείνει ο Παναθηναϊκός σε Ομπράντοβιτς»
- Στα φαβορί ο Παναθηναϊκός για Λάρκιν - Οι αποδόσεις