Παναθηναϊκός: Το «δώρο» του Βιτόρια για τη δεύτερη θέση
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε το βίντεο με τις παρασκηνιακές στιγμές από τη μεγάλη της νίκη επί της ΑΕΚ στην OPAP Arena, σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισαν οι εμπνευσμένες τοποθετήσεις του Ρουί Βιτόρια — τόσο πριν από τη σέντρα όσο και μετά τη λήξη.
Το “τριφύλλι” πέτυχε την πρώτη του επικράτηση στην έδρα της ΑΕΚ, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη δική του δυναμική και παράλληλα εντείνοντας την εσωτερική πίεση στους “κιτρινόμαυρους”.
Με το 1-2 υπέρ του Παναθηναϊκού, “κλείδωσε” και μαθηματικά η δεύτερη θέση στα playoffs της Stoiximan Super League, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2025/26.
Το μεσημέρι της Δευτέρας (05/05), το σχετικό υλικό ανέβηκε στους επίσημους λογαριασμούς του συλλόγου, με τις έντονες και εμψυχωτικές παρεμβάσεις του Βιτόρια να τραβούν τα βλέμματα.
Μάλιστα, μέσα στο κλίμα ευφορίας στα αποδυτήρια, ο Βιτόρια ανακοίνωσε στους παίκτες πως, εκτός από το προγραμματισμένο ρεπό της Τρίτης (6/5), δεν θα γίνει προπόνηση ούτε τη Δευτέρα (5/5), επιβραβεύοντάς τους για την αφοσίωση και την επιτυχία τους.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφερε πρόταση ο Σφιντέρσκι, φουλάρει για φορ ο Παναθηναϊκός
- Κλείνει... διπλοθεσίτη ο Παναθηναϊκός - Η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικές εκπλήξεις! Οι νέες «απρόσμενες» θέσεις
- «Θέλει Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Λεσόρ για τα σενάρια επιστροφής του