Σε πολύ οριακό σημείο ο Μπερνάρ...
Πολύ αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Μπερνάρ στην Ατλέτικο Μινέιρο με τον ίδιο να φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την αποχώρησή του από το σύλλογο.
Ο Μπερνάρ αλλιώς τα είχε υπολογίσει κι αλλιώς ζει την καθημερινότητα στην Ατλέτικο Μινέιρο, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ούτε στο ελάχιστο και πλέον δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο συγκεκριμένο σύλλογο.
Συγκεκριμένα η Ατλέτικο Μινέιρο αγωνίστηκε με τη Μαρινγκά για το κύπελλο Βραζιλίας με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στον πάγκο, όμως να μη χρησιμοποιείται δευτερόλεπτο.
Μια απόφαση του προπονητή που ώθησε τις φήμες που θέλουν τον Μπερνάρ εκτός συλλόγου προκειμένου κι εκείνος να γλιτώσει από τις υψηλές αποδοχές που λαμβάνει αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος.
Για την ιστορία η Μαρινγκά, ομάδα Δ’ εθνικής, κατάφερε ν’ αποσπάσει ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο κι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό αγώνα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο