Παναθηναϊκός: Πρώτες κρούσεις των 20 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη
Το Τριφύλλι ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του σε λίγες ημέρες για τη φετινή σεζόν και ανοίγει μπροστά του το παράθυρο των μεταγραφών.
Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποίησε μία μέτρια σεζόν, αφού οι τραυματισμοί ήταν πολλοί και δεν του επέτρεψαν να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν και να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για καιρό.
Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας παίκτης έχει αξιολογηθεί από κορυφαία κλαμπ του εξωτερικού και υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον γι’ αυτόν και για το φετινό καλοκαίρι.
Ο ίδιος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «Πράσινους», είναι πλέον ακριβοπληρωμένος γηγενής αθλητής της Σούπερ Λιγκ και αρχηγός της ομάδας και διαθέτει στοιχεία που «γλυκοκοιτάζουν» οι Ευρωπαϊκοί σύλλογοι.
Εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά η «πράσινη» ΠΑΕ, που έχει θέσει ως κάτω ταβάνι τα 20 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, τότε το… μπαλάκι θα πέσει στον «Φωτάρα» που θα κληθεί να σκεφτεί σοβαρά, πλέον, το ενδεχόμενο του εξωτερικού.
Η σκέψη υπάρχει ήδη στο μυαλό του και υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα ήθελε και ο ίδιος να δοκιμάσει την τύχη του, για πρώτη φορά, εκτός Ελλάδας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ποιους παίκτες εννοούσε ο Αταμάν ότι «κάνουν ζημιά στο σύστημα»
- Το μεγάλο καμπανάκι για τον Παναθηναϊκό που εκθέτει τους πάντες!
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση Μπενίτεθ που θύμισε... Αταμάν!
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, πώς θα αποφύγει το κάζο!
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Η επιλογή Μπενίτεθ που συζητήθηκε πολύ