Παναθηναϊκός: Έσπασε το... αρνητικό ρεκόρ και δικαιολογημένα
Το Τριφύλλι ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με σκορ 2-1 και πλέον βρίσκεται μόνο στο +1 από τον τρίτο στην κατάταξη των Playoffs της Σούπερ Λιγκ.
Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην Τούμπα και πλέον μπλέκει για τα… καλά ενόψει την οριστική κατάληψη της δεύτερης θέσης στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ.
Από εκεί και πέρα, δεν ήταν μόνο η ήττα στη Θεσσαλονίκη αφού η ομάδα του Ρουί Βιτόρια κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ, το οποίο ήταν, μάλιστα, το χειρότερο για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.
Και αυτό δεν ήταν άλλο από τις τελικές προσπάθειες, με τους «Πράσινους» να καταφέρνουν να έχουν μόλις δύο σε ολόκληρο τον αγώνα, ένας ακόμα παράγοντας που οδήγησε στην ήττα.
Η συγκεκριμένη επίδοση είναι σαφώς η χειρότερη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ η αμέσως επόμενη, φέτος, είναι απέναντι στην Τζουγκάρντεν για το UEFA Conference League με 4.
Η κακή εικόνα του Τριφυλλιού μετά το γκολ έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να κινηθεί πιο έντονα στο γήπεδο και κάνει την ανατροπή στο σκορ παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»