Παναθηναϊκός: Φύσσας και CEO αποφασίζουν για Βιτόρια, παίκτες και στελέχη
Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τάκης Φύσσας μαζί με το νέο CEO του συλλόγου θα αξιολογήσουν σε βάθος την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
Στο επίκεντρο της διαδικασίας θα βρεθούν ο προπονητής Ρουί Βιτόρια, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και τα στελέχη που απαρτίζουν το τεχνικό και διοικητικό επιτελείο, όπως μετέφερε ο Κώστας Μανωλιουδάκης στην εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς».
Αναλυτικά το σχόλιό του:
Ο Φύσσας αυτό το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα είναι σε φάση που παρατηρεί τα πράγματα παρά παρεμβαίνει σ’ αυτά. Πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν μαζί με έναν καινούργιο CEO που θα υπάρχει στο σύλλογο θα γίνουν οι τελικές εισηγήσεις στο σύλλογο για όλους. Από τον προπονητή μέχρι και τους ανθρώπους που δουλεύουν στον Παναθηναϊκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρία «όχι» - Τι απέρριψε ο Γιαννακόπουλος ως λύση μετά το ΣΕΦ: «Καθαρή διαστροφή και ανάγκη για αυταρχισμό»
- «Το ποσό συμφωνίας Παναθηναϊκού-Γένσεν και το όριο της Μπρέντφορντ»
- Παναθηναϊκός: Η τελική προσπάθεια για Βλαχοδήμο και το κρίσιμο 7ήμερο
- Παναθηναϊκός: Δύο αποχωρήσεις που ανοίγουν το δρόμο για μεταγραφή
- «Παναθηναϊκός για Μπενεντέτι»: Νέο μεταγραφικό σενάριο