Αθανασιάδης για τα δοκάρια στο Περιστέρι: «Είπα, μακάρι να παίξουμε - Έτσι ήταν μια ζωή το γήπεδο» (vid)
Ο Γιώργος Αθανασιάδης εξιστόρησε τα γεγονότα, σχετικά με το περίφημο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ που αναβλήθηκε έπειτα από μέτρηση των δοκαριών με μεζούρα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Κάτι site έγραψαν ότι πήγα στην Τούμπα και τσέκαρα τα δοκάρια. Εγώ, όποτε, πάω στο γήπεδο, ακουμπάω στα δοκάρια.
Σε εκείνο το παιχνίδι μου λέει ο Τζαβέλλας, μην κάνεις αυτά που κάνεις. Του είπα, όχι, νιώθω καλά. Με το που το έκανα, έγραψαν ότι τσέκαρα τα δοκάρια.
Στο Περιστέρι, βγαίνουμε. Βλέπω τον Βίντα, τον Σιμάνσκι και κάποιος ακόμα. Και λέει, ο Βίντα, εδώ το ακουμπάω το δοκάρι, εδώ δεν το ακουμπάω.
Μετά βγαίνουν και λένε, τα δοκάρια είναι μικρά. Εγώ δεν ασχολήθηκα καν. Κάναμε ζέσταμα κανονικά στην άλλη εστία.
Με τον Γιαννιώτη έχουμε καλές σχέσεις. Μου είπε, βγείτε να παίξουμε. Του, είπα, μακάρι να παίξουμε. Μια ζωή το γήπεδο του Ατρομήτου έτσι ήταν.
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αναφορά Αταμάν σε Παπαπέτρου-Μπράουν ενόψει Final Four - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παπαθεοδώρου: «Δεν θα γίνει ποτέ η συνάντηση Αλαφούζου-Βιτόρια»
- Μανωλιουδάκης: «Εάν αποχωρήσει ο Βιτόρια, ο νέος προπονητής θα ταρακουνήσει ευχάριστα» (vid)
- Έριξε τη... βόμβα ο Παπαθεοδώρου: «Περιμένουμε ακόμη μία αλλαγή προπονητή από το Big Four» (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός μία από τις τέσσερις επιλογές του Σορτς»