Μίχος: «Τα δεδομένα με Μπερνάρ, θα επέστρεφε μόνο με τα μισά λεφτά - Απευθείας επικοινωνία με Αλαφούζο»

Ο Ευάγγελος Μίχος παρέθεσε τα δεδομένα μιας πιθανής επιστροφής του Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό.

Μίχος: «Τα δεδομένα με Μπερνάρ, θα επέστρεφε μόνο με τα μισά λεφτά - Απευθείας επικοινωνία με Αλαφούζο»

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο sportdog.gr:

«Η πλευρά Μπερνάρ την δεδομένη στιγμή και… επικοινωνιακά πιέζει για να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Ατλέτικο Μινέϊρο, παίζοντας το… χαρτί της επιστροφής του στην Ευρώπη.

Μετά τα σχετικά ρεπορτάζ διέρρευσε σε φιλικό προς αυτόν δημοσιογράφο πως προτεραιότητά του είναι να παίζει όλο και περισσότερο στην Μινέϊρο ώστε να βρει την αυτοπεποίθησή του και να αρχίσει να σκοράρει και αυτό παρότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να γυρίσει στην Ευρώπη.

«Υπάρχουν ομάδες από την Ευρώπη που με θέλουν, οπότε μπορώ να γυρίσω εκεί. Το μυαλό μου όμως, δεν έχει πάει πουθενά αλλού, έχω συμβόλαιο με την Ατλέτικο και έχω πολύ ξεκάθαρες σκέψεις για να μείνω εδώ…» ήταν το «μήνυμα» του Μπερνάρ.

Είναι σαν να λέει πως την Ατλέτικο Μινέϊρο πως εγώ τιμάω το συμβόλαιό μου και περιμένω τις ευκαιρίες για να αποδείξω την αξία μου, παρότι ενδιαφέρονται για μένα ευρωπαϊκές ομάδες. Έτσι ώστε αν συνεχιστεί το ίδιο… βιολί στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, αποτελώντας ρεζέρβα πολυτελείας, τότε με ευθύνη του κλαμπ ή να μείνει ελεύθερος ή να φύγει ως δανεικός με το ελάχιστο κόστος!!!

Η υπόθεση Μπερνάρ όμως, θα χρειαστεί… χρόνο και υπομονή, είναι αρκετά περίπλοκη και προφανώς κρύβει και πολύ… επικοινωνία!!!

Στον ΠΑΟ έχει μεγάλο “φαν κλαμπ”, έχει την εκτίμηση του Αλαφούζου (και την δυνατότητα της απευθείας επικοινωνίας μαζί του) και θα μπορούσε ως ελεύθερος να επέστρεφε όχι όμως, με αποδοχές 2 ή και 2,5 εκατομμυρίων (αλλά με τα… μισά). Λόγω του σαστεϊναμπίλιτι της ΟΥΕΦΑ ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι και δεν θα μπορέσει να κάνει αγορές τύπου Τετέ/Πελίστρι ούτε να μοιράζει συμβόλαιά plus 1.500.000 ευρώ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr