Δεν κρατιούνται στη Λισαβόνα: Πάει για all in με Βαγιαννίδη η Σπόρτινγκ!
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει στο στόχαστρό της, τον Γιώργο Βαγιαννίδη και είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικό αφιέρωμα στον Γιώργο Βαγιαννίδη δημοσίευσε η πορτογαλική εφημερίδα A Bola τη Μεγάλη Πέμπτη (17/4), φέρνοντάς τον μάλιστα στο προσκήνιο ως βασικό θέμα.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξακολουθεί να βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον 23χρονο δεξιό οπισθοφύλακα του Παναθηναϊκού και τον έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της ατζέντα για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Επιπλέον, γίνεται λόγος για θετική διάθεση του παίκτη απέναντι στο πλάνο των «πρασίνων» της Λισαβόνας, καθώς είναι ενήμερος για την πρόθεσή τους να τον εντάξουν στο ρόστερ και βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Πορτογαλία.
Στη Σπόρτινγκ εκτιμούν τόσο την ηλικία όσο και τα αγωνιστικά του προσόντα, τα οποία θεωρούνται ιδανικά για το αγωνιστικό μοντέλο του προπονητή. Το ρεπορτάζ καταλήγει στο ότι η πορτογαλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει την πιο «δυνατή» πρότασή της έως τώρα για φέτος, με στόχο να καλύψει τη ρήτρα και να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Εικόνες θλίψης στο στολίδι του ΟΑΚΑ: Αυτοκόλλητα Θύρας 7 στα καθίσματα
- Η... ΞΕΦΤΙΛΑ με Μπαντιό: 7 φάουλ με... Κέντρικ Ναν, 5 φάουλ στον ημιτελικό με τη Ρεάλ!
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μυθική αποζημίωση που θα πάρει ο Μπενίτεθ
- Οργή από Τούρκους φιλάθλους για τη διαιτησία - Δείτε τα σχόλια
- Νέο «χτύπημα» Κουτλουάι: «Αυτή είναι η πιο ξεκάθαρη διαφορά στα κριτήρια που έχω δει ποτέ σε Final Four»