Παναθηναϊκός: Διπλό «μήνυμα» Βιτόρια, αποκλεισμός και προς αποχώρηση
Εκτός πλάνων Μαξ και Μαντσίνι – Σαφές μήνυμα από Βιτόρια ενόψει καλοκαιριού.

Με αρκετές γνώριμες απουσίες αλλά και δύο… εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η επιλογή του Ρουί Βιτόρια για το κρίσιμο ντέρμπι του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για ακόμα μια φορά τους τραυματίες Μπακασέτα, Κώτσιρα και Σένκεφελντ, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους. Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει είναι η απουσία τόσο του Ντάνιελ Μαντσίνι όσο και του Φίλιπ Μαξ, οι οποίοι κόπηκαν για λόγους που σχετίζονται με την αγωνιστική στρατηγική.
Η νέα αυτή «παράκαμψη» από τον Βιτόρια φαίνεται να στέλνει σαφές μήνυμα για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στον σύλλογο. Η μη χρησιμοποίησή τους εδώ και καιρό σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό τους από την αποστολή δείχνει πως δύσκολα θα παραμείνουν στο ρόστερ μετά το τέλος της σεζόν.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους εξής παίκτες:
Ντραγκόβσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναχί, Τετέ, Πάλμερ-Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Σβιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Πελίστρι, Γερεμέγεβ, Τζούρισιτς, Νίκας, Αράο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη Αταμάν για Λεσόρ: «Θα πάρει λεπτά με Φενέρ, αν κάνει καλή προπόνηση»
- Παναθηναϊκός: Με το όνομα του Λεσόρ ο πίνακας στην Etihad Arena (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλείσει Μπατουμπίνσικα με 1,5 εκατ. ευρώ»
- «Στα ραντάρ Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Πάλμα»
- Final Four: Τόσο κοστίζει το φοβερό ρούχο του Κέντρικ Ναν!