«Η Σπόρτινγκ ξεπέρασε τις απαιτήσεις για Βαγιαννίδη - Η πρόταση σε Παναθηναϊκό»

Πρόταση που ξεπερνά τα 11 εκατ. ευρώ κατέθεσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιώργο Βαγιαννίδη σύμφωνα με την A-Bola.

«Η Σπόρτινγκ ξεπέρασε τις απαιτήσεις για Βαγιαννίδη - Η πρόταση σε Παναθηναϊκό»

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει καταθέσει πρόταση ύψους 11 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Γιώργου Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό να απαντά μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Superleague.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε από τα 6 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του «πράσινου» μπακ και πλέον, έφθασε σε ένα ποσό που ξεπέρασε τις αρχικές απαιτήσεις του Τριφυλλιού.

Από την ομάδα των «πρασίνων» δεν τέθηκε ποτέ θέμα πώλησης του ποδοσφαιριστή έναντι ενός επταψήφιου, καθώς η Ίντερ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης στο 35%.

Δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, όπως διευκρινίστηκε, πριν το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr