Ζήκος: «Ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχει αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια» (vid)

Ο Άκης Ζήκος σχολίασε την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής (6/4).

Ζήκος: «Ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχει αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στο «enwsi.gr»:

«Δεν ήμουν τόσο ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ΑΕΚ στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ας το αφήσουμε αυτό.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν πιο δύσκολο και πιο σημαντικό. Είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν αυτό. 

Η ΑΕΚ δεν φόρτσαρε, είχε την υπεροχή της μπάλας, ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Κλείδωσε το παιχνίδι σχετικά αργά.

Δεν έχω δει ομάδα, να αλλάζει τόσες πολλές φορές τα μπακ της σε πρόσωπα, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. 

Έχει παίξει με 3-4 διαφορετικά αριστερά μπακ, με 3-4 διαφορετικά δεξιά μπακ. Είτε δε βρίσκει λύσεις από τα μπακ, είτε τα μπακ, αυτά, δε συνεισφέρουν στο παιχνίδι της ΑΕΚ, όπως θα ήθελε ο Αλμέιδα. 

Μπαίνοντας σε κάθε παιχνίδι η ΑΕΚ δε δείχνει ότι έχει πρόβλημα στην ψυχολογία. Για μένα, ήταν ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχει αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Όταν είσαι ο Μαρσιάλ, ο Πιερό, δεν μπορώ να διανοηθώ πώς δεν μπορούν να το αλλάξουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr