Μίχος: «Ο πιθανότερος προορισμός του Ιωαννίδη - Ταβάνι τα 18 εκατ. ευρώ»
Ο Ευάγγελος Μίχος παρέθεσε τα δεδομένα ενδεχόμενης πώλησης του Φώτη Ιωαννίδη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα γράφει στο sportdog.gr:
«Στην ελληνική πιάτσα agents εκτιμούν – επαγγελματίες που γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις – πως ο πιθανότερος προορισμός του το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι η… Serie A!
Προσοχή δεν… υπονοούν την Μπολόνια, για την οποία γράφτηκε πως ήρθε άνθρωπός της και τον “τσέκαρε” στο Ολυμπιακό – Παναθηναϊκός (βέβαια ο ίδιος Ιταλός αξιωματούχος ήταν τρεις ημέρες μετά και στην Opap Arena για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός).
Η Μπολόνια γενικά τσεκάρει περιπτώσεις που υπάρχουν στο department scouting της αλλά ακόμη δεν έχουν αποφασίσει το καλοκαίρι για τις θέσεις στις οποίες θα κινηθούν να ενισχυθούν , σε συνδυασμό και με τις πωλήσεις που θα γίνουν.
Για να επιστρέψω στην “υπόθεση Ιωαννίδη”: σύμφωνα με συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας, στο περιθώριο των δυο αγώνων κόντρα στην Σκωτία όταν και έγιναν διάφορες συζητήσεις μεταξύ τους, ο διεθνής σέντερ φορ εμφανιζόταν αποφασισμένος αυτό το καλοκαίρι να κάνει το επόμενο βήμα της διεθνής καριέρας.
Και δεύτερον, οι ιταλικές ομάδες, εκτός από τις top πολύ δύσκολα θα πληρώσουν πάνω από 18.000.000 ευρώ σε transfer fee για τον Ιωαννίδη (συν ποσοστό μεταπώλησης).
Από εκεί και πέρα μην ξεχνάμε πως ο Ιωαννίδης έχει υπογράψει ένα σούπερ συμβόλαιο με τον Αλαφούζο, το οποίο για την σεζόν 2025-26 προβλέπει αποδοχές ύψους 1.900.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζουμε το μπόνους υπογραφής που πήρε…»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτζιάς: «Γι' αυτό ο Γιαννακόπουλος αναφέρει τον Γιόκιτς - Μην αποκλείσουμε κάποια έκπληξη»
- «Ο Παναθηναϊκός δίνει Ιωαννίδη και Βαγιαννίδη στην Σπόρτινγκ αντί 30 εκατ. ευρώ»
- Παναθηναϊκός: «Όχι» σε πρόταση 50 εκατ. ευρώ των Βαρδινογιάννη-Σόλακ
- Ουρμπόνας για Παναθηναϊκό: «Σορτς ο μεγάλος στόχος - Ποιος μπορεί να αποχωρήσει»
- Νίκολα Γιόκιτς: Πότε λήγει το συμβόλαιό του, οι «χρυσές» απολαβές του