Παναθηναϊκός: Πώληση ίσον έξτρα μεταγραφή - Το σχέδιο για το καλοκαίρι
Με το μυαλό στα πλέι οφ αλλά και το βλέμμα στο μεταγραφικό παζάρι, ο Παναθηναϊκός καταστρώνει τα πλάνα του για το καλοκαίρι. Κάθε αποχώρηση θα συνοδεύεται από μία προσθήκη.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη χαρτογραφήσει τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση, με τις προτεραιότητες να περιλαμβάνουν βασικό αριστερό μπακ, στόπερ με το καλό αριστερό πόδι, έναν αμυντικό χαφ, έναν εξτρέμ και έναν φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Ειδικότερα, η περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του πλάνου που ακολουθεί η ομάδα: αν αποχωρήσει, θα αποκτηθεί άμεσα βασικός δεξιός μπακ. Παρόμοια στρατηγική θα εφαρμοστεί και σε κάθε άλλη αποχώρηση παίκτη πρώτης γραμμής.
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη θέση του τερματοφύλακα.
Το φετινό καλοκαίρι προμηνύεται έντονο και γεμάτο εξελίξεις, με το «τριφύλλι» να επιδιώκει κινήσεις ουσίας και όχι βιαστικές αποφάσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Γι' αυτό δεν πανηγύρισε ο Τζούρισιτς» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Κάποιες θα έχουν αλλαγή προπονητή και ολικές αλλαγές στο ρόστερ» (vid)
- Νέο βίντεο με τον Λεσόρ: Καρφώνει στο ΟΑΚΑ (vid)
- Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η φωτογραφία με τον Δ. Γιαννακόπουλο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο (pics)
- Ρουί Βιτόρια: Οι πιθανότητες παραμονής αν βγει 2ος ή 3ος