Παναθηναϊκός: Ξανά 4-3-3, ποιοι επιστρέφουν στην ενδεκάδα
Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του την απογοητευτική εμφάνιση στο Φάληρο και να ανασυνταχθεί με μια πιο γνώριμη αγωνιστική προσέγγιση.
Ο Βιτόρια, έχοντας δει το 3-5-2 να μην αποδίδει τα αναμενόμενα, επιστρέφει στο κλασικό 4-3-3, αναζητώντας παίκτες που θα βγουν μπροστά και θα σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους.
Ο Τετέ και ο Τζούρισιτς ετοιμάζονται να μπουν ξανά στην ενδεκάδα, με τον Σφιντέρσκι να πρέπει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα πιο συχνά. Στην άμυνα, ο Ίνγκασον οφείλει να αποδείξει πως μπορεί να ηγηθεί, ενώ ο έμπειρος Μαξίμοβιτς διεκδικεί θέση στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου – πέραν του Σιώπη – λείπει η ένταση και τα τρεξίματα.
Το ζήτημα όμως δεν είναι μόνο τα πρόσωπα ή το σύστημα. Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο Φάληρο έδειξε πως η ομάδα δεν είχε την ψυχική δύναμη να αντιδράσει στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα που ο Βιτόρια οφείλει να λύσει άμεσα, αν θέλει να ξαναβάλει τον Παναθηναϊκό σε τροχιά επιτυχιών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 86-80
- Βίντεο: Η στιγμή που αποκαθηλώνεται το λάβαρο του Μποντιρόγκα από το ΟΑΚΑ
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 86-80
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 86-80
- Γιατί ο Γιαννακόπουλος έγραψε τη λέξη «ντροπή» στα σέρβικα