Σερέτης: «Ο Ιωαννίδης ήθελε να περάσει μπροστά από τη Θύρα 7...»
Ο δημοσιογράφος, Γιάννης Σερέτης αναφέρθηκε στην εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί» στον Φώτη Ιωαννίδη και σ’ όλη του τη συμπεριφορά από τη στιγμή του επεισοδίου με τον Ροντινέι κι έπειτα.
Ο Γιάννης Σερέτης αναφέρθηκε στην εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί» ορισμένα πράγματα για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είχε ένα θερμό επεισόδιο με τον Ροντινέι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πέναλτι κι έπειτα.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος:
«Είναι προφανές ότι έχει κάνει λάθος στη στιγμή με το περιβραχιόνιο. Είναι πολύ σαφές ότι ο Ροντινέι τον έχει προκαλέσει πριν την εκτέλεση του πέναλτι και δεν πάει κανείς συμπαίκτης του να τον απομακρύνει. Είναι πολύ σαφές στο πέναλτι τον περιμένει τον περιμένει ο Ιωαννίδης τον Ροντινέι χωρίς να τον έχει προκαλέσει και είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνει ο Φώτης Ιωαννίδης με τον Κωστούλα που του δίνει το χέρι. Και τέλος ήθελε να περάσει μπροστά από τη Θύρα 7 και να τους δείξει ότι εγώ θα φάω τα νερά. Και μια παρένθεση και κλείνω. Που επόχες των καρότων και των φωτοβολίδων και τώρα νεράκι, νεράκι και ωραίο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»!
- Βαλένθια: Τα νούμερα στις βολές που... εκθέτουν όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις για στόπερ και χαφ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν
- Μπενίτεθ: Η ατάκα μετά την ΑΕΚ που δείχνει έξοδο από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η βασική προϋπόθεση για να ντυθεί στα πράσινα ο Ράστοντερ