Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 4-2
Ο Παναθηναϊκός επέτρεψε πολύ εύκολα γκολ στον Ολυμπιακό και γνώρισε την ήττα με 4-2.
Οι πράσινοι δέχτηκαν 4 γκολ σε ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός δεν ήταν πολύ επικίνδυνος καθώς έκανε αρκετά λάθη που του στοίχισαν.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό ενώ στο 15 είχε προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Παναθηναϊκό να μειώνει με τον Μλαντένοβιτς στο 25.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1 στο 51΄ με τον Ιωαννίδη να μειώνει και πάλι από την άσπρη βούλα στο 75′ για το 3-2.
Στο 83΄ ο Ολυμπιακός έκανε το 4-2 με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί στην συνέχεια να κάνει κάτι στο παιχνίδι.
Με αυτή την ήττα ο Παναθηναϊκός έμεινε στην τρίτη θέση στο -13 από τον πρώτο Ολυμπιακό και στο -3 από την δεύτερη ΑΕΚ.
Δείτε παρακάτω την βαθμολογία μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπούσης σε Βαρδινογιάννη: «Πάρε και εσύ πάλι τον Παναθηναϊκό» - Τι απάντησε ο «Καπετάνιος»
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Ράστοντερ, αφού πουλήσει Σφιντέρσκι ή Πάντοβιτς»
- Μπόγρης: «Περνάει ο Παναθηναϊκός τη Βαλένθια και έγιναν υπερψ@@@δες του πλανήτη – Κανονικός υπερψ@@@ας είναι ο Ολυμπιακός»
- «Στο Παναθηναϊκός-Βαλένθια θα δούμε πρόσωπα που δεν περιμένουμε να δούμε»
- Βίντεο: Ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το ξενοδοχείο της Βαλένθια