Θέλει νέους... Βαγιαννίδηδες ο Παναθηναϊκός
Τα μυθικά σόου των Καρέτσα, Τζόλη, Κωνσταντέλια και των λοιπών με την Εθνική μας ομάδα δίνει το έναυσμα για την αφύπνιση στο Τριφύλλι.
Ο Τάκης Φύσσας ήρθε για να αλλάξει τον στρατηγικό σχεδιασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μία από τις πρώτες του κινήσεις αναμένεται να είναι η πρόσληψη διευθυντή ακαδημίας, για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει εδώ και ένα χρόνο.
Στόχος είναι η εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών των «Πρασίνων», οι οποίες πρέπει να παραδειγματιστούν και να αποτελέσουν το μελλοντικό φυτώριο του ίδιου του συλλόγου και της Εθνικής Ελλάδας.
Τη δεδομένη στιγμή μόνο ο Γιώργος Βαγιαννίδης από το ρόστερ, προέρχεται από τις ακαδημίες του Αθηναϊκού κλαμπ και οι ιθύνοντες πρέπει να… γυρίσουν το διακόπτη και να αρχίσουν να προάγουν περισσότερους… Βαγιαννίδηδες!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα