Παναθηναϊκός: «Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στην ενδεκάδα με Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των playoffs κι ο Ρουί Βιτόρια ετοιμάζει μια μεγάλη επιστροφή στην αρχική του ενδεκάδα.

Βιτόρια: «Πιστεύουμε στην ομάδα, θα χρειαστούμε την προσωπικότητα των παικτών»

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη Κυριακή θα κοντραριστεί απέναντι στον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ρουί Βιτόρια συνεχίζει να κάνει τα πλάνα του ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, θέλοντας να παρουσιάσει όσο το δυνατόν καλύτερη ομάδα γίνεται, προκειμένου να διεκδικήσει και στο τέλος να καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Φάληρο.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει μια σημαντική επιστροφή παίκτη στο αρχικό σχήμα, ο οποίος αγωνίζεται στα στόπερ κι έχει λείψει πάρα πολύ από τους πράσινους.

Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Τιν Γεντβάι, ο οποίος έχει επιστρέψει σε ρυθμό προπονήσεων και είναι το μεγάλο φαβορί, ώστε ν’ αποτελέσει τον παρτενέρ του Ίνγκι Ίνγκασον στα στόπερ.

Exit mobile version