Παναθηναϊκός: «Αυτές είναι οι σκέψεις του Βλαχοδήμου για το καλοκαίρι»
Ο πρώην τερματοφύλακας του Τριφυλλιού δεν βιώνει τις καλύτερες μέρες στη Νιουκάστλ αφού δεν αγωνίζεται, με την καριέρα του να έχει πάρει, όπως είναι λογικό και επόμενο, την… κατιούσα.
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συνεχίζει να μη βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον Αγγλικό σύλλογο, ενώ παράλληλα δεσμεύεται με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
Σύμφωνα με την εκπομπή του SPORT24, Box 2 Box, ο Έλληνας τερμοτοφύλακας δεν είναι ικανοποιημένος από την αγωνιστική του απραξία, αλλά εξετάζει όλες τις επιλογές του ενόψει της επόμενης σεζόν και του τι μπορεί να αλλάξει δραστικά στην καριέρα του.
Παρά το γεγονός ότι δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στην ηλικία, μόλις, των 31 ετών και κυνηγά ακόμα την καταξίωση στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.
Κατά συνέπεια, ναι μεν υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού για τους «Πράσινους», αλλά όταν ο ίδιος θα έχει κατασταλάξει και θα έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί ο κύκλος του στο κορυφαίο επίπεδο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ