Παναθηναϊκός: Αβέβαιο το μέλλον 6 παικτών
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, όμως έχει ξεκινήσει να χτίζει την επόμενη μέρα του προκειμένου να σταθεί πιο ανταγωνιστικά και να διεκδικήσει τους στόχους του.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα που ήταν ο βασικός του στόχος και από το Κύπελλο Ελλάδος αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να μην υπερασπιστεί, όπως είχε σχεδιάσει, τον τίτλο του.
Από εκεί και πέρα η επόμενη μέρα είναι μπροστά και ήδη στο Τριφύλλι δουλεύουν γι’ αυτή, ώστε η ομάδα που θα χτιστεί να είναι ανταγωνιστική και να πετύχει τους στόχους της αυτή τη φορά.
Μέσα στα θέματα που έχει να λύσει η δίοικηση είναι και το μέλλον έξι ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν ξέρουμε ακόμα αν θα συνεχίσουν ή όχι και τη νέα αγωνιστική σεζόν στον Παναθηναϊκό.
Αρχικά αβέβαιο είναι το μέλλον των δύο αριστερών μπακ (Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Μαξ), καθώς οι πράσινοι έχουν στόχο να συνεχίσουν με έναν εκ των δύο και να παρθεί ένας βασικός αριστερός μπακ.
Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Σέρβου λήγει φέτος το καλοκαίρι, όμως περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να ανανεωθεί όπως του Τζούρισιτς και να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση με τον Γερμανό μπακ, ο οποίος έχει απογοητεύσει με την παρουσία του.
Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους εξτρέμ, οι Λημνιός και Μαντσίνι δεν έχουν σίγουρη θέση του χρόνου κι όλα θα εξαρτηθούν από τον Ρουί Βιτόρια, ο οποίος θα ξεκινήσει με τους Τετέ, Πελίστρι, Τζούρισιτς στη συγκεκριμένη θέση κι έπειτα θα λάβει περισσότερες αποφάσεις για τους υπόλοιπους που θα συμπληρώσουν.
Τέλος, αβέβαιο είναι το μέλλον και των Αλεξάντερ Γερεμέγεφ-Γιώργου Νίκα και κυρίως του Σουηδού φορ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News