Έλαμψαν δύο «αστεράκια» του Παναθηναϊκού στη νίκη της Εθνικής (vid)
Με πρωταγωνιστές τους Νέμπη – Ιωάννου της K17 του Παναθηναϊκού η Ελλάδα πέτυχε νίκη με ανατροπή (3-1) απέναντι στη Φινλανδία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε πίσω από το 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο με πρωταγωνιστές τους Ιωάννου και Νέμπη έφτασε στην μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στη Φινλανδία με 3-1.
Στο 33′ ο Ιωάννου πήρε την ασίστ του Νεμπή και «έγραψε» το 1-1, ενώ στο 53′ ο ίδιος παίκτης έβαλε μπροστά την «Γαλανόλευκη», μετά από κόρνερ του Μπέρδου, ενώ ο Νεμπής διαμόρφωσε το τελικό 3-1, που δίνει στην Ελλάδα πιθανότητες ακόμα και για πρόκριση στην τελική φάση της League A, ενώ την φέρνει πάρα πολύ κοντά στην παραμονή.
Οι δύο σκόρερ της Ελλάδας μάλιστα αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό, όπως και οι Λάβδας, Βύντρα και Θεοχάρης, που ήταν στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται και στα «πράσινα» τμήματα υποδομών.
Ελλάδα: Κεχλιμπάρης, Σιώζος (81′ Κυριαζίδης), Λάβδας, Βύντρα, Καλπάκης, Μωυσιάδης (56′ Μηνασίδης), Θεοχάρης, Κρομμύδας, Μπέρδος (81′ Μόκρης), Ιωάννου (81′ Καππάτος), Νέμπης (66′ Σουβλατζής)
Φινλανδία: Χάσελμαν, Χεϊτακάνγκας, Σαλμιβουόρι, Κούμπου, Τόλινεν (66′ Βικ), Κατζ, Νίλουντ (82′ Βίμερ), Τίτινεν (58′ Ονουόλα), Ελολουότο (66′ Οκουνγκμπόβα), Βελάσκεζ, Ραντασάλμι (82′ Αχμπέντ)
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση για Λεσόρ και όσα ανέφερε για το νέο συμβόλαιο
- Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Όσμαν - Τι γίνεται με Παπαπέτρου, Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Η σίγουρη απουσία με Ολυμπιακό - Ποιοι επιστρέφουν
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτούς ψάχνει το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Οι τελευταίες εξελίξεις στα δύο «άκρα»