Παναθηναϊκός: Απευθείας στον Αράο η Σάντος
Η Σάντος έχει στο στόχαστρό της τον Γουίλιαν Αράο, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, και ήδη έχει τρέξει το πλάνο της, για να τον αποκτήσει.
Ο Γουίλιαν Αράο διανύει, όπως όλα δείχνουν, τους τελευταίους του μήνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς όπως σας έχουμε αναφέρει δύσκολα θα παραμείνει στο σύλλογο και τη νέα σεζόν.
Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι η Σάντος θέλει τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο διακαώς και μάλιστα τον Ιανουάριο είχε προσεγγίσει τους πράσινους προκειμένου να τον κάνει δικό της, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν με αποτέλεσμα ο Αράο να παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Πλέον κι επειδή το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο ο Βραζιλιάνικος σύλλογος αποφάσισε να πάει απευθείας στον ίδιο και να μιλήσει μαζί προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του για το μέλλον του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΒΟΜΒΑ Βαρούχα: «Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ στο 0-1, άουτ, έπρεπε να παρέμβει το VAR»
- Μπενίτεθ: Η αναφορά στη διάταξη της νέας σεζόν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Κατσαρός: «Αν ήμουν Μπενίτεθ, θα πήγαινα στον Αλαφούζο και θα του έλεγα...» (vid)
- Βίντεο: Βαρύ το κλίμα, στη Θύρα 13 οι παίκτες - Αποδοκιμασίες και συνθήματα
- Παναθηναϊκός: «Σε δύσκολη θέση ο Μπενίτεθ, στο 50-50 να βγάλει τη χρονιά»