Παναθηναϊκός: Συνωμοτούν τα πάντα ΚΑΤΑ του!
Έχουμε αναφερθεί εδώ και καιρό στο μεγάλο πρόβλημα του φετινού Παναθηναϊκού που είναι η μη αποτελεσματικότητα.
Οι πράσινοι έχουν μια από τις χειρότερες επιδόσεις σε όλη την Ευρώπη όσον αφορά την αξιοποίηση των ευκαιριών τους.
Στην Ελλάδα έχουν σκοράρει απελπιστικά λίγες φορές, δυστυχώς και με την Φιορεντίνα αυτό το στοιχείο έκανε την εμφάνισή του και σε καταδίκασε σε αποκλεισμό, ειδικά στο διάστημα που έπαιξες με δύο φορ κι οι Ιταλοί δέχονταν επιθέσεις κατά κύματα.
Ένα παιχνίδι που ήταν για πολλά με λίγα στο ημίχρονο υπέρ των οικοδεσποτών, στην επανάληψη το γύρισες, αλλά σκόραρες μονάχα με στημένη φάση, σπαταλώντας ένα κάρο ευκαιρίες πριν οι γηπεδούχοι σε τελειώσουν! Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, η φύση του αθλήματος.
Όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις φάσεις σου, μπορεί από μια στιγμή, να τρέχεις και να μην φτάνεις.
Είναι θέμα ατομικής ποιότητας(για παράδειγμα ο Πελίστρι ποτέ δεν φημιζόταν για την εκτελεστική του δεινότητα, το ίδιο οι Τζούρισιτς, Τετέ άσχετα που φέτος κι οι δύο κάνουν σεζόν καριέρας εκτελεστικά), είναι θέμα αυτοπεποίθησης, ημέρας, φόρμας, ψυχολογίας και ικανότητας του αντίπαλου κίπερ.
Όλα πάντως είναι σαν να έχουν συνωμοτήσει εναντίον σου φέτος, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να σκοράρεις ούτε απέναντι στις αδύναμες άμυνες του ελληνικού πρωταθλήματος, σέρνοντας ψυχολογικά κατάλοιπα!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!