Παναθηναϊκός: Οι 2+1 μεταγραφές και ο Ουναχί
Η χρονιά μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα ωστόσο ο Παναθηναϊκός ήδη έχει ξεκινήσει τα πλάνα του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει μπροστά του τα playoffs στα οποία δε θα κατέβει αδιάφορος και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί, ωστόσο αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν ένα πλάνο και για την επόμενη σεζόν.
Οι πράσινοι είναι δεδομένο πως θα κοιτάξουν ν’ αποκτήσουν έναν κεντρικό αμυντικό, καθώς υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών στη συγκεκριμένη θέση, τα οποία έχουν πληγώσει την ομάδα.
Επιπλέον το συμβόλαιο του Γουίλιαν Αράο ολοκληρώνεται και ενώ στην αρχή φαινόταν πως οι δύο πλευρές θα συνέχιζαν μαζί, πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσουν ξεχωριστά την επόμενη μέρα με τους πράσινους να βγαίνουν στην αγορά για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου που θ’ αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο άσο.
Από εκεί και πέρα πιθανή είναι και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο Φίλιπ Μαξ δεν έχει ανταποκριθεί καθόλου στις απαιτήσεις και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το σύλλογο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του ως δανεικό τον Αζεντίν Ουναχί, τον οποίο θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά, όμως η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη.
Η ρήτρα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού είναι στα 11 εκατ. ευρώ με τους πράσινους να μην μπορούν να καλύψουν αυτό το ποσό, ενώ από εκεί και πέρα αρκετές ομάδες του εξωτερικού τσεκάρουν τον Ουναχί με τον ίδιο στα 24 του χρόνια να θέλει να παίξει σ’ ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γκραντ: Περιπέτεια για τον γιο του, πήγε στο νοσοκομείο (pics)
- «Η σκιά του Μίτσιτς και το μέλλον του Μπράουν στον Παναθηναϊκό»
- Για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
- Παναθηναϊκός: Αργεί η επιστροφή Μπακασέτα, τα ματς που χάνει
- Παναθηναϊκός: Το Champions League, οι μεταγραφές και τα χρήματα!