«Τσέκαρε Μπερνάρντο ο Παναθηναϊκός»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται Να τσεκάρει την περίπτωση του Μπερνάρντο.
Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπόχουμ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική περίπτωση για την ελληνική ομάδα, καθώς μπορεί να καλύψει τόσο τη θέση του στόπερ όσο και του αμυντικού χαφ.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ευάγγελο Μίχο και την οικογένειά σου ιστοσελίδα sportdog.gr, στέλεχος του Παναθηναϊκού βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία για να παρακολουθήσει την περίπτωση του Μπερνάρντο από κοντά.
Ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε στην ήττα της Μπόχουμ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, λόγω τιμωρίας, αλλά η εικόνα του στη Bundesliga παραμένει εξαιρετική, έχοντας καταγράψει συνεχόμενες γεμάτες συμμετοχές.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωσή του ενόψει του καλοκαιριού, καθώς αποτελεί μια λύση που μπορεί να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή, ειδικά αν ο Άραο αποχωρήσει από την ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»