Παναθηναϊκός: Αυτοί αποχωρούν στις «πτέρυγες», νέα δεδομένα
Τα δύο «φτερά» του Τριφυλλιού αποτελούν τις θέσεις, στις οποίες επένδυσε τα περισσότερα χρήματα το κλαμπ, το περσινό καλοκαίρι.
Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν, έχοντας τους Πελίστρι και Τετέ να… πρωτοστατούν, εκτός αν υπάρξει κάποια πρόταση από το εξωτερικό που θα ικανοποιήσει τα «θέλω» τους.
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς επέκτεινε το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο με το Αθηναϊκό κλαμπ, εξαργυρώνοντας την σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησε με αρκετά γκολ και ασίστ που έδωσαν νίκες και σημαντικά αποτελέσματα στο σύλλογο.
Ενώ, όσον αφορά τον Ντάνιελ Μαντσίνι, αν και έχει ενεργό deal μέχρι τον Ιούνιο του 2026, όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει για να βρει ομάδα που θα τον έχει στις πρώτες της επιλογές.
Τέλος, η υπόθεση του Δημήτρη Λημνιού είναι περίπλοκη, αφού δεν του έχει δοθεί αρκετός χρόνος στο rotation και θα συζητήσει με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού για να παρθεί η οριστική απόφαση.
Πηγή πληροφοριών: Εφημερίδα Livesport
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το ποσό με το οποίο θα έλεγε «ναι» στην πώληση Τετέ
- Το μήνυμα του Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το διπλό απέναντι στη Ζάλγκιρις (vid)
- Χαμός με Φρανσίσκο στη Ζαλγκίρις - Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- «7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια