Παναθηναϊκός: «Η επιστροφή Μάγκνουσον πλησιάζει»

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι από τους πιο άτυχους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς οι τραυματισμοί του ήταν συνεχόμενοι και αρκετά σοβαροί.

Μάγκνουσον: «Αυτά που λένε είναι αηδίες, είμαι παραπάνω από έτοιμος» (pic)

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει ταλαιπρωρηθεί πάρα πολύ από προβλήματα τραυματισμών και μάλιστα ήταν αρκετά σοβαροί, καθώς τον είχαν στείλει δύο συνεχόμενες φορές στο χειρουργείο.

Πλέον ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο Γιώργος Μποζονέλος, γυμναστής του Παναθηναϊκού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr