Παναθηναϊκός: «Κίνδυνος» με 4 ενόψει Φιορεντίνα
Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στη Φλωρεντία προκειμένου να δώσει έναν πραγματικό τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα με τέσσερις ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στο όριο των καρτών.
Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ (22:00) δίνει έναν πραγματικό τελικό, καθώς η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος στόχος που μπορεί να του σώσει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή χρονιά που δεν κύλησε όπως θα ήθελαν όλοι στο σύλλογο.
Από εκεί και πέρα για το αποψινό παιχνίδι υπάρχει κίνδυνος για τέσσερις παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών κι αν δεχθούν ακόμα μία, τότε αυτόματα θα χάσουν το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αν αυτό υπάρξει.
Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Ίνγκι Ίνγκασον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς και Φώτη Ιωαννίδη.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ