Παναθηναϊκός: «Κίνδυνος» με 4 ενόψει Φιορεντίνα
Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στη Φλωρεντία προκειμένου να δώσει έναν πραγματικό τελικό κόντρα στη Φιορεντίνα με τέσσερις ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται στο όριο των καρτών.
Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ (22:00) δίνει έναν πραγματικό τελικό, καθώς η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος στόχος που μπορεί να του σώσει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή χρονιά που δεν κύλησε όπως θα ήθελαν όλοι στο σύλλογο.
Από εκεί και πέρα για το αποψινό παιχνίδι υπάρχει κίνδυνος για τέσσερις παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών κι αν δεχθούν ακόμα μία, τότε αυτόματα θα χάσουν το επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αν αυτό υπάρξει.
Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τους Ίνγκι Ίνγκασον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς και Φώτη Ιωαννίδη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει τον Ταβερνιέ στον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ»
- «Καυτό» όνομα ο Άρμονι Μπρουκς – «Στο κάδρο και ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός, Αντίνο: Το σημείο που καθυστερεί τις υπογραφές - Πιθανό έξτρα κέρδος 1-1,5 εκατ.
- Παναθηναϊκός: Τα «αόρατα εκατομμύρια» στην υπόθεση Αντίνο
- Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού «ψηλώνει» και παίρνει πιο καθαρή μορφή!