Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή για Φιορεντίνα

Ολοκληρώθηκε η τελευταία πρόπονηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού κόντρα στη Φιορεντίνα.

Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή για Φιορεντίνα

Αναλυτικά:

Την τελευταία του προπόνηση πριν την καθοριστική ρεβάνς της φάσης των «16» του UEFA Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα έκανε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ θεραπεία έκανε ο Κώτσιρας.

Στην αποστολή για την Ιταλία μετέχουν όλοι οι διαθέσιμοι και εντός ευρωπαϊκής λίστας ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Ιωαννίδης, Ουναχί, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Φικάι, Νταμπίζας, Μπρέγκου, Πελίστρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr