Παναθηναϊκός-Μαξ: Ο λόγος που δεν πήρε αριστερό μπακ τον Γενάρη
Ο Παναθηναϊκός πήρε το ρίσκο να μην ενισχυθεί στα αριστερά της άμυνας τον Ιανουάριο, επιλέγοντας να στηριχθεί στον Φίλιπ Μαξ.
Η πραγματικότητα φαίνεται να διαψεύδει την εμπιστοσύνη που θεωρητικά είχε ο Ρουί Βιτόρια στον Γερμανό αμυντικό.
Ο Μαξ έχει αγωνιστεί μόλις τρεις φορές φέτος και μάλιστα κυρίως σε αναγκαστικές περιπτώσεις. Δύο φορές λόγω απουσίας του Μλαντένοβιτς και μία στη Λαμία, όταν ο Σέρβος ήταν αποκαμωμένος.
Αποκορύφωμα της έλλειψης εμπιστοσύνης ήταν η απόφαση του Βιτόρια να αποσύρει τον Μαξ από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αφήνοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Βαγιαννίδη και στα δεξιά τον Λημνιό.
Σύμφωνα με την εκπομπή Σούπερ Μπάλα στο MEGA, ο Βιτόρια είχε εντοπίσει την ανάγκη ενίσχυσης στο αριστερό άκρο από τον Γενάρη, χωρίς όμως να το θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα.
Κάποιες επαφές έγιναν, αλλά η απόφαση ήταν τελικά να πορευθούν με το δίδυμο Μλαντένοβιτς – Μαξ. Στην πράξη, όμως, το βάρος έπεσε αποκλειστικά στον Μλαντένοβιτς, με τον Μαξ να παραμένει μια χαμένη επιλογή στον πάγκο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξεκάθαρη η Λαμπαδαρίου, «γκρέμισε» την προπαγάνδα για το Παναθηναϊκός-Άρης (vid)
- Καρπετόπουλος: «Οι δύο παίκτες "μεγάλο δώρο" του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτό είναι το συμπέρασμά μου για Μπενίτεθ» - Ατάκα για Τεττέη (vid)
- Πανούτσος: Η ατάκα για Τεττέη-Ταμπόρδα μετά το Παναθηναϊκός-Άρης 3-1
- Μπενίτεθ: Η απάντηση για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου