Φιορεντίνα-Παναθηναϊκός: Αυτά πρέπει να γίνουν για την πρόκριση
Για να κάνει την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη δεν αρκούν τα …λογικά. Δεν αρκεί να κάνουν πάλι ματσάρα οι γνωστοί Τετέ, Τζούρισιτς, Σιώπης.
Θα χρειαστεί άψογη αμυντική τακτική και συγκέντρωση στο μάξιμουμ. Θα χρειαστεί να γίνουν οι ευκαιρίες, γκολ, κάτι που δεν συμβαίνει από τον Αύγουστο στη Σούπερ Λίγκα, απέναντι σε χειρότερους αντιπάλους.
Θα χρειαστεί ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι να κάνει καμιά απόκρουση, αντί να δέχεται τέρμα στην πρώτη κατεβασιά του αντιπάλου. Γενικά θα είναι απίστευτο αν αυτός ο Παναθηναϊκός αποκλείσει την Φιορεντίνα.
Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κλαμπ που πήγε στην προετοιμασία με μισή ομάδα, με παρόντες τους κομμένους (παγκόσμια πρωτοτυπία) δίχως τον λαβωμένο, Φώτη Ιωαννίδη.
Ήταν ο μοναδικός από τους ανταγωνιστές με καινούριο προπονητή το καλοκαίρι, έγινε ο μοναδικός που άλλαξε ξανά κόουτς, διαλύθηκε ψυχολογικά μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ κι επιπλέον έχει ένα τεράστιο κενό εξουσίας με την πιάτσα να βλέπει τα…στελέχη σου και να σκάει στα γέλια, ξέροντας ότι αν πάσα ώρα στιγμή μπορεί να σε πιστολιάσει και να μην κουνηθεί φύλλο!
Με την εικόνα που παρουσίασε χθες η ομάδα, με την εμφάνιση στη Λαμία, η Πέμπτη θα είναι πολύ δύσκολη. Ας ρίξουν μια καλή ζαριά για να περάσουν στα προημιτελικά του Κόνφερενς!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεν πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έφυγε ο Χολμς»
- Μαντσίνι: «Είδα από τον Αλαφούζο κάτι που δεν είδα σε άλλες ομάδες - Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα»
- Δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ
- Μεταγραφές: Τρεις υποθέσεις για τον «άσο» στον Παναθηναϊκό
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης για μεγάλο όνομα στον Παναθηναϊκό, ο υποψήφιος