Καρπετόπουλος: «Αυτό είναι σοβαρό ζήτημα παικτών» (vid)
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος τοποθετήθηκε για τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live»:
«Έχω την εντύπωση ότι σήμερα ο Παναθηναϊκός είναι πιο μακριά από την πρώτη θέση από ότι ήταν πριν τον Βιτόρια.
Ο Βιτόρια δεν κάνει τεράστιο ροτέισον ενόψει του αγώνα με τη Φιορεντίνα. Κρατάει στο ματς τον Τετέ, τον Τζούρισιτς, τον Ουναχί και τον Ίνγκασον.
Δεν άλλαξε όλη την ομάδα. Αν το έκανε και δεν κέρδιζε, θα το καταλάβαινα. Αυτό είναι σοβαρό ζήτημα παικτών. Οι παίκτες δεν ξέρω, αν διαλέγουν ματς. Αλλά είναι σαν να λένε κάποιοι, ότι και τρίτοι να έρθουν, δεν έγινε και τίποτα.
Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τόσο μακριά από την κορυφή, ώστε να πει ότι δεν τρέχει τίποτα στο Περιστέρι.
Πριν από περίπου 40 μέρες, ο Ατρόμητος είχε χάσει ένα παιχνίδι στο Περιστέρι και ο Πάμπλο Γκαρσία είχε πει με τρομερή βεβαιότητα πως η ομάδα θα φτάσει στο στόχο της. Τρομερά αποτελέσματα εκτός έδρας από τον Ατρόμητο»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά ισχύουν με Παναθηναϊκό και Σίλβα, ποιες ομάδες της Euroleague τον «βλέπουν»
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «τελειώνει» δύο παίκτες μετά την ΑΕΛ!
- Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και οι αποφάσεις-«σοκ» που χρειάζονται
- Διπλός... Παναθηναϊκός την Πέμπτη με Europa και Euroleague: Η ώρα, η έδρα και το κανάλι
- Απίστευτο στατιστικό για τον Παναθηναϊκό!