Ποιος θα σκοράρει σήμερα;
Στην Ευρώπη σκοράρεις ευκολότερα, τις τεσσάρες σε Ντιναμό Μινσκ, Μπότεφ δεν τις έχεις ρίξει ούτε μια φορά εντός των τειχών, απέναντι σε… χωριά και γειτονιές.
Το λες κι απίστευτο, αν και στο ποδόσφαιρο όλα εξηγούνται, ακόμα κι αν λαμβάνεις μέρος σε πρωτάθλημα με αδύναμους αντιπάλους που θεωρητικά ευνοούν τις μεγάλες ομάδες να “φτιάξουν” τα νούμερά τους.
Στον Παναθηναϊκό όμως, η προβληματική θερινή προετοιμασία, οι τραυματισμοί, η έλλειψη σταθερής ποδοσφαιρικής ταυτότητας από τις πολλές αλλαγές προπονητών από τον Δεκέμβριο του 2023 έχουν δημιουργήσει ένα μπερδεμένο σύνολο που δεν βρίσκει αυτοματισμούς και κάθε φορά επαφίεται μόνο στην καλή μέρα των αστεριών του για να παίρνει νίκες.
Η ομαδική στατιστική είναι… ανατριχιαστική για ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού. Πέντε γκολ ο βασικός σέντερ φορ, Ιωαννίδης, πέντε γκολ ο αριστερός εξτρέμ Τζούρισιτς, πέντε γκολ ο δεξιός εξτρέμ, Τετέ και μετά το… χάος!
Δύο γκολ ο Τσέριν, δύο ο Γερεμέγεφ, δύο ο Ουναχί και από ένα έχουν πετύχει οι: Σβιντέρσκι, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Αράο και Σπόραρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»