Ποιος θα σκοράρει σήμερα;
Στην Ευρώπη σκοράρεις ευκολότερα, τις τεσσάρες σε Ντιναμό Μινσκ, Μπότεφ δεν τις έχεις ρίξει ούτε μια φορά εντός των τειχών, απέναντι σε… χωριά και γειτονιές.
Το λες κι απίστευτο, αν και στο ποδόσφαιρο όλα εξηγούνται, ακόμα κι αν λαμβάνεις μέρος σε πρωτάθλημα με αδύναμους αντιπάλους που θεωρητικά ευνοούν τις μεγάλες ομάδες να “φτιάξουν” τα νούμερά τους.
Στον Παναθηναϊκό όμως, η προβληματική θερινή προετοιμασία, οι τραυματισμοί, η έλλειψη σταθερής ποδοσφαιρικής ταυτότητας από τις πολλές αλλαγές προπονητών από τον Δεκέμβριο του 2023 έχουν δημιουργήσει ένα μπερδεμένο σύνολο που δεν βρίσκει αυτοματισμούς και κάθε φορά επαφίεται μόνο στην καλή μέρα των αστεριών του για να παίρνει νίκες.
Η ομαδική στατιστική είναι… ανατριχιαστική για ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού. Πέντε γκολ ο βασικός σέντερ φορ, Ιωαννίδης, πέντε γκολ ο αριστερός εξτρέμ Τζούρισιτς, πέντε γκολ ο δεξιός εξτρέμ, Τετέ και μετά το… χάος!
Δύο γκολ ο Τσέριν, δύο ο Γερεμέγεφ, δύο ο Ουναχί και από ένα έχουν πετύχει οι: Σβιντέρσκι, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Αράο και Σπόραρ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ελεύθερος ο Χέιζ-Ντέιβις: Ποια ομάδα μπήκε σφήνα σε Παναθηναϊκό και Χάποελ
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ - Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός-Ολυαμπικός: Πιθανή μεταγραφική «μονομαχία» το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Μπενίτεθ που «δείχνει» ριζικές αλλαγές
- Παναθηναϊκός: «Νέος» αλγόριθμος για τετράδα, εξάδα και δεκάδα