Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ατρόμητος ή Φιορεντίνα;
Ο Ρουί Βιτόρια βρίσκεται σε αρκετά διλήμματα αναφορικά με την ενδεκάδα που θα επιλέξει σήμερα το απόγευμα κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς πριν και μετά απ’ αυτόν βρίσκεται και η Φιορεντίνα.
Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Πέμπτη αντιμετώπισε τη Φιορεντίνα σ’ ένα παιχνίδι μεγάλης έντασης, όπου κατάφερε να πάρει με 3-2 κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.
Ωστόσο τρεις μέρες μετά οι πράσινοι καλούνται να δώσουν ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Οι πράσινοι δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν κι άλλους βαθμούς πριν τα playoffs, όπου θα διεκδικήσουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τερματίσουν, τουλάχιστον, στη δεύτερη θέση, καθώς η κορυφή είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή.
Παρ’ όλα αυτά ο Ρουί Βιτόρια βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει, καθώς αρκετοί παίκτες είναι επιβαρυμένοι και χρειάζονται ανάσες, όμως από την άλλη πλευρά το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και, όπως αναφέραμε παραπάνω, απαγορεύεται η απώλεια βαθμών.
Το σίγουρο είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει ανάσες στους Μανώλη Σιώπη, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, Αζεντίν Ουναχί, ενώ και ο Φώτης Ιωαννίδης μετά από δύο παιχνίδια αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»