Παναθηναϊκός: Το θετικό νέο με Κώτσιρα
Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει γεμάτο απουσιόλογιο, καθώς ένας ακόμα παίκτης των πράσινων προστέθηκε στη μεγάλη αυτή λίστα.
Ο Παναθηναϊκός φέτος ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς με τον τελευταίο να είναι ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος μπήκε σ’ αυτή τη μεγάλη λίστα.
Μάλιστα τα νέα για το πρόβλημα του Έλληνα μπακ ήταν άσχημα, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες με αποτέλεσμα οι πράσινοι να μείνουν μόνο με τον Γιώργο Βαγιαννίδη στη συγκεκριμένη θέση.
Από εκεί και πέρα όμως αν η πρεμιέρα των playoffs μετατεθεί, τότε αυτό το γεγονός θ’ αποτελέσει βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κερδίσει χρόνο, ώστε να αποθεραπευτεί ο παίκτης του και να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δίχως να τραβήξει όλη την… ανηφόρα ο Βαγιαννίδης.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ