Παναθηναϊκός: Σε μεγάλο δίλημμα ο Βιτόρια!
Απέναντι σε μια δύσκολη απόφαση βρίσκεται ο Ρουί Βιτόρια, ο οποίος πρέπει να διαλέξει τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Ατρόμητο.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο αύριο το απόγευμα στο Περιστέρι με μοναδικό στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Από εκεί και πέρα για τον Ρουί Βιτόρια τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς ο ίδιος βρίσκεται απέναντι σ’ ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο Περιστέρι.
Οι πράσινοι δεν έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες πριν τα playoffs με τον Πορτογάλο τεχνικό να το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και μάλιστα να το επισημαίνει και στους ποδοσφαιριστές του.
Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή για τον Βιτόρια είναι ξεκάθαρα και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές (Τετέ, Τζούρισιτς, Ίνγκασον) που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα ή αν θα τους χρησιμοποιήσει και στο Περιστέρι.
Θυμίζουμε επίσης ότι οι Πάλμερ-Μπράουν, Μπακασέτας και Κώτσιρας είναι εκτός πλάνων λόγω τραυματισμών με τα θετικά νέα να είναι οι επιστροφές των Γεντβάι-Πελίστρι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Έβραζε» ο Αταμάν στο ΣΕΦ, ο λόγος που δεν ξέσπασε
- Γιαννακόπουλος: Απάντησε με αιχμές στη δήλωση Μπαρτζώκα!
- Ενδεκάδα με 5-6 αλλαγές: Πώς θα παίξει ο Παναθηναϊκός
- EuroLeague: Έτσι θα βρεθούν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα Play Offs
- Παναθηναϊκός: Μίγια, Λούζα και σενάρια για Μαυροπάνο, Γιαννούλη