Μαρινάκης: «Απαράδεκτο να παίζονται αγώνες σε τέτοια πλαστικά τερέν που δεν μπορείτε να αλλάξετε ούτε πάσα!»
Μετά την ήττα με 3-0 από την Μπόντο Γκλιμτ στη φάση των 16 του UEFA Europa League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθύνθηκε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Αυτό που ζήσατε εκεί είναι μια απάτη και είναι απαράδεκτο να αλλοιώνονται οι συνθήκες του αγώνα και να επιτρέπεται να παίζονται αγώνες σε τέτοια πλαστικά τερέν που δεν μπορείτε να αλλάξετε ούτε πάσα! Είναι άδικο για κάθε φιλοξενούμενο.
Την Πέμπτη με τον κόσμο μας σε ένα πραγματικό γήπεδο και σε έναν κανονικό αγωνιστικό χώρο ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ. Δε με νοιάζει αν χρειαστούν τέσσερα, πέντε ή δεκαπέντε γκολ! Θα τα βάλουμε και θα περάσουμε! Και όποιος δεν το πιστεύει να ρωτήσει την Μακάμπι».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Χέιζ-Ντέιβις: Αυτό είναι το συμβόλαιο που υπέγραψε - Η διάρκεια και οι απολαβές
- ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ: Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Χέιζ-Ντέιβις - Η ανακοίνωση Γιαννακόπουλου
- Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί» - Οι δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0: Τα γκολ και τα highlights