Παναθηναϊκός: Η ευρωπαϊκή πρόκριση το απόλυτο... restart!
Κρίσιμη η τιτανομαχία κόντρα στη Φιορεντίνα για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια αφού η κατάληξη της θα μας δώσει το πόρισμα για την επόμενη μέρα του συλλόγου.
Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον απογοητευτικό Φεβρουάριο, ο οποίος τον οδήγησε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας και με το… ενάμιση πόδι χωρίς Πρωτάθλημα για μια ακόμα σεζόν.
Οι απανωτές ήττες από Ολυμπιακό και Άρη, η καθοριστική «σφαλιάρα» στη Λαμία ήταν τα σοκ που έθεσαν εκτός… εγχώριων στόχων τους «Πράσινους» με το Conference League να απτοτελεί μονόδρομο.
Οι ποδοσφαιριστές είναι εμφανώς πιο πεσμένοι αλλά χρειάζονται ένα σπουδαίο γεγονός για να πραγματοποιήσουν ένα ολικό restart: Και έχουν την ευκαιρία να το πετύχουν απόψε στο ΟΑΚΑ.
Μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα θα είναι η αρχή για την πολυπόθητη πρόκριση την επόμενη εβδομάδα στη Φλωρεντία, με το mentality του… Panathinaikos να παίζει το δικό του ρόλο στην προσπάθεια της αρμάδας του Βιτόρια.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81