Τζούρισιτς: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τη Φιορεντίνα» - Οι δηλώσεις στη Συν. Τύπου (vid)
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς μίλησε για τον αυριανό αγώνα (6/3) με τη Φιορεντίνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.
Αναλυτικά όσα είπε στη Συνέντευξη Τύπου:
«Είναι αλήθεια πως μείναμε εκτός Κυπέλλου. Αν έχουμε ελάχιστες πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, εγώ πιστεύω σε αυτές και θα τις κυνηγήσουμε.
Ο αγώνας με τη Φιορεντίνα είναι πολύ σημαντικός. Ο αντίπαλος είναι μεγάλος. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς και το ελληνικό ποδόσφαιρο να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, αυτό αυτόματα αποτελεί μια σημαντική πρόκληση. Η Φιορεντίνα μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να χαρούμε κάθε λεπτό με τη βοήθεια των φιλάθλων μας.
Δεν έχουμε κάτι τίποτε περισσότερο από το να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα.
Γνωρίζουμε τη Φιορεντίνα, τους ποδοσφαιριστές της και τον τρόπο που αγωνίζεται. Ξέρουμε ότι έχει σημαντικούς παίκτες. Ο Κεν είναι ένας από αυτούς. Εγώ προτιμώ τον Γκόζενς.
Έχω κάποιες καλές και κάποιες κακές αναμνήσεις από τη Φιορεντίνα. Θυμάμαι τον πρώτο αγώνα στη Φλωρεντία. Ακόμα και τώρα, αισθάνομαι άσχημα, όταν μιλάω για αυτή τη δύσκολη στιγμή. Φέτος, είχαμε μια όμοια κατάσταση με τον Μπάλντοκ. Ήταν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου.
Θυμάμαι έναν αγώνα που είχα δεχθεί μια κόκκινη κάρτα στο 89′ και μετά σημειώσαμε δύο τέρματα. Θυμάμαι αγώνα που είχαμε κερδίσει με 4-0 στο Φράνκι. Τότε ήμουν στη Μπενεβέντο»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Μήνυμα» σε Ταμπόρδα για το μέλλον του - Η στάση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτούς τελειώνει ο Μπενίτεθ - Η επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Αποφασίζει για αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα ο Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Μέχρι πότε αναμένεται η απόφαση για σέντερ
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Λίλο - Οι λόγοι που αποχώρησε