Παναθηναϊκός: Εμπιστοσύνη Μπιέλσα σε Πελίστρι
Ο Φακούντο Πελίστρι φαίνεται πως χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις της εθνικής Ουρουγουάης.
Η εθνική Ουρουγουάης ανεμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να ριχθεί στη μάχη των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 και ο Μαρσέλο Μπιέλσα αποφάσισε ποιους παίκτες θα εμπιστευτεί.
Μέσα στις 36 επιλογές του βρίσκεται και ο Φακούντο Πελίστρι παρά το γεγονός ότι εδώ κι έναν περίπου μήνα δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.
Να θυμίσουμε ότι ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στο δεύτερο ημίχρονο της ρεβάνς του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 5 Φεβρουαρίου κι έκτοτε έχει τεθεί εκτός δράσης.
Παρ΄ όλα αυτά το συγκεκριμένο γεγονός δεν πτοεί, αρνητικά, τον Αργεντινό προπονητή της «Σελέστε», ώστε ν’ αφήσει εκτός κλήσεων τον Πελίστρι.
Οι αγώνες για τους οποίους κλήθηκαν οι παίκτες του Μπιέλσα είναι με Αργεντινή (21/3) και Βολιβία (25/3).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα