Παναθηναϊκός: Τόσα εισιτήρια «έφυγαν» για Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ, με την προπώληση των εισιτηρίων να κινείται ικανοποιητικά.
Παρότι η αισιόδοξη πρόβλεψη του Τζούρισιτς για 60.000 φιλάθλους δε φαίνεται να επιβεβαιώνεται, οι «πράσινοι» περιμένουν περισσότερους από 35.000 υποστηρικτές στο γήπεδο, δημιουργώντας μια δυνατή ατμόσφαιρα.
Μέχρι στιγμής, έχουν διατεθεί περίπου 20.000 εισιτήρια, μαζί με τα διαρκείας, ενώ ήδη αποφασίστηκε να ανοίξει και το άνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου για το κρίσιμο παιχνίδι.
Ο συνδυασμός των οικονομικών εισιτηρίων που διέθεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο καλός καιρός της Πέμπτης και η επιθυμία των φιλάθλων για μια σημαντική ευρωπαϊκή πορεία, παρά τις πρόσφατες μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, οδηγούν τους οπαδούς στο πλευρό του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας τη δίψα τους για επιτυχία.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Φορ-ΚΑΝΟΝΙ, στόπερ-ΗΓΕΤΗΣ και νέα κίνηση - «Σκάει» νέα μεταγραφή μετά τον Φαλ
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»