Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Βαγιαννίδη, τι γίνεται με Γεντβάι, Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα με τα νέα για τους τραυματίες να… τρέχουν!

Επίσημο: «Έκλεισε» τον αντι-Βαγιαννίδη ο Άγιαξ (pic)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του απαιτητικού πρώτου αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα για τη φάση των «16» του Conference League με την πρωινή προπόνηση να ολοκληρώνεται.

Μάλιστα σημαντικά νέα είχαμε και για τους τραυματίες Γιώργο Βαγιαννίδη, Τιν Γεντβάι και Φακούντο Πελίστρι που υπήρχαν πιθανότητες να προλάβουν την αναμέτρηση σε αντίθεση με τους Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Τάσο Μπακασέτα.

Αναλυτικά: 

Μπήκε ο Βαγιαννίδης.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Conference League.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθως δόθηκε έμφαση στην τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Στην προπόνηση μετείχε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Πελίστρι, Γεντβάι, ενώ ατομικό έκαναν οι Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr