Παναθηναϊκός: Ο Σφιντέρσκι «έσπασε» το ρόδι και... προϊδεάζει!
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι στο χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό έβαλε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό ξεκίνησε ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης και δικαίωσε την επιλογή του Ρουί Βιτόρια, καθώς κατάφερε να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης και το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.
Ο Πολωνός επιθετικός είναι γενικότερα θετικός στην έως τώρα παρουσία του στο Τριφύλλι, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ στα παιχνίδια που έχει χρησιμοποιηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό.
Ωστόσο αυτό που του έλειπε ήταν το γκολ, το οποίο το πέτυχε χθες το βράδυ κόντρα στον Παναιτωλικό και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει έτσι, καθώς ο Παναθηναϊκός γενικότερα στο γκολ δυσκολεύεται αρκετά τη φετινή σεζόν.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες με την Μπράγκα αν περάσει την Μπέτις
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Αριάνα Παπαγιάννη: «Είδα ένα όνειρο για το Μπέτις - Παναθηναϊκός» (vid)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία