«Ο Φουρτάδο θα ανήκει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι»
Δημοσίευμα έρχεται να βάλει φωτιά αναφορικά με το μέλλον του Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος αγωνίζεται στη Λαμία και έχει πράσινο παρελθόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ευάγγελου Μίχου, ο οποίος με δημοσίευμά του στο «sportdog.gr» ο Γκουστάβο Φουρτάδο αναμένεται να είναι από την επόμενη σεζόν παίκτης του Ολυμπιακού.
Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στη Λαμία και έχει προσελκύσει μεγάλο μέρος συλλόγων εκτός κι εντός συνόρων.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα μεγάλη ομάδα της Κύπρου εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, επιχειρώντας να κλείσει τη μεταγραφή από τώρα ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ωστόσο, η απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν άφησε κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης.
Πιο αναλυτικά ο Φουρτάδο δεν είναι διαθέσιμος στην αγορά, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε και τους Κύπριους!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επανέλθει για Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- «Δύσκολή εξέλιξη για Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν»
- «Ο Πάλμερ-Μπράουν θα φύγει γρήγορα από τον Παναθηναϊκό»
- «Αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό - Εκεί θα γίνει η πιο δυνατή μεταγραφή»
- «Επιμένει για Κρίστιανσεν ο Νίστρουπ - Τι του είπε ο παίκτης για τα ιατρικά»