Σύνθημα για τα Τέμπη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, όπως και σε κάθε αναμέτρηση της αγωνιστικής, τηρήθηκαν 57 δευτερόλεπτα σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Σύνθημα για τα Τέμπη από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων με ένα συγκλονιστικό σύνθημα. Η φωνή τους αντήχησε σε όλο το γήπεδο, δείχνοντας πως η μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών παραμένει ζωντανή.

«ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, δεν ήτανε ατύχημα ήταν δολοφονία», στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το συμβάν.

Η κίνηση αυτή αποτέλεσε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης, αναδεικνύοντας τη σημασία της συλλογικής μνήμης και του σεβασμού προς όσους χάθηκαν τόσο άδικα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr